Web Analytics Made Easy - Statcounter

باتوجه به اینکه "نی‌نی‌سایت" به محلی برای عقده‌گشایی عده‌ای علیه ارزش‌ها و اعتقادات مردم تبدیل شده است، ورود نهادهای نظارتی برای پالایش محتوای آن امری لازم به نظر می‌رسد.

سرویس جامعه مشرق - ماجرا از آنجا شروع می شود که خیلی از خانم‌ها مخصوصا در دوران بارداری برای پاسخ به سوالات و مشورت در خصوص شرایط خاص این بازه زمانی نظیر پرهیز غذایی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. چه توسط پزشک معالج خود و چه دوستان و نزدیکان به عضویت و استفاده از برخی مطالب سایت های فعال در این حوزه در فضای مجازی ترغیب می شوند.

نی‌نی سایت یک نمونه از این قبیل سایت‌هاست که توانسته به لطف تبلیغات فراوان و انواع روش‌های خاص جزو پربازدیدترین پایگاه های اینترنتی ایران قرار بگیرد از همین رو بخش عمده ای از مادران آینده به اعتبار تعداد مخاطب آن و با این دیدگاه که مطالب موجود بر روی سایت از فیلترهای لازم عبور کرده و تخصصی و قابل استفاده است، به مطالب این پایگاه اینترنتی اعتماد کرده و در زندگی روزمره خود اطلاعات دریافتی از آن را مورد استفاده قرار می‌دهند.

روال کار در این سایت بگونه‌ای است که کاربران نه تنها می‌توانند از محتواها و محصولات تولید شده در آن استفاده کنند بلکه می‌توانند با طرح سوالات و دغدغه های خود در انجمن ها و اتاق های گفتگوی این پایگاه نیز همانند یک شبکه اجتماعی به تبادل نظر بپردازند.

تا اینجا مشکلی نیست و همه چیز خوب و مورد قبول است، اما ایراد اصلی از زمانی آغاز می‌شود که این پایگاه مختص "خانم‌ها" تبدیل می شود به محلی برای جولان عناصر مخرب و انسان‌های ناسالم که با استفاده از فرصت بدون نظارت پیش آمده به صورت کاملا آزاد به شبهه پراکنی و توهین به مقدسات مردم بپردازند.

قانون درباره محتواهای مخرب چه می‌گوید؟

در این زمینه روز گذشته مشرق در گزارشی تنها گوشه ای از اسناد موجود بر روی این وبسایت که مملو از توهین به مسئولان نظام و مقدسات کشور بود را منتشر کرد که نشان از ضعف نظارت شدید بر محتواهای منتشر شده در این پایگاه اینترنتی و آماده سازی فضا برای افراد منحرف داشت. به همین دلیل نیز با واکنش‌های بسیاری همراه شد و بسیاری از دلسوزان کشور و بنیان خانواده را نگران کرد.

از این رو لازم است که نهادهای نظارتی همانگونه که پیش از این نیز به دفعات، نسبت به حذف محتواهای خلاف منتشر شده در فضای مجازی جدیت به خرج داده و در موارد بسیاری نظیر ماجرای فیلتر کردن سایت خبری الف که به دلیل انتقاد تعدادی از نظرات مخاطبان به عملکرد قوه قضائیه انجام گرفت یا ماجرای فیلتر کردن پایگاه خبری جهان نیوز که به بهانه درج یک مطلب خارج از عرف صورت گرفت، این بار نیز با جدیت مسئله را پیگیری و گردانندگان این سایت را مجبور نمایند نسبت به تغییر رویه فوری خود اقدام کنند.

براساس مواد 21 و 22 قانون جرایم رایانه ای ارائه‌دهندگان خدمات دسترسی موظفند طبق ضوابط فنی و فهرست مقرر از سوی کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه محتوای ناشی از جرائم رایانه‌ای و محتوایی که برای ارتکاب جرائم رایانه‌ای به کار می‌رود را فیلتر کنند و در صورتی که عمداً از فیلتر محتوای مجرمانه خودداری کنند، منحل خواهند شد .

با مروری بر برخی از مطالب منتشره و موجود بر روی این سایت به راحتی می‌توان مصادیقی که محتوای مجرمانه دارند نظیر موارد زیر که علی‌رغم ادعای مسئولان این پایگاه اطلاع رسانی پس از سال‌ها از انتشار آن هنوز در میان محتواها و مطالب وجود دارد و حذف نشده است، اشاره کرد. پیشاپیش بابت انتشار تصاویر زیر که تنها بخش کوچکی از حجم انبوه فساد و انحراف در این وبسایت است، عذرخواهی می‌کنیم.

اشاعه فحشا از طریق تحریک ، تشویق ، ترغیب ، تهدید یا دعوت به فساد و فحشاء و ارتکاب جرایم منافی عفت یا انحرافات جنسی

در این سایت هرکسی می‌تواند به راحتی خلاف عفت عمومی مطالبی را مطرح کند

اهانت به دین مبین اسلام و مقدسات آن و به نفع حزب گروه یا فرقه منحرف و مخالف اسلام

توهین به دین و ارزش‌های اسلامی

محتوا علیه امنیت و آسایش عمومی و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی ایران

اهانت به ارزش‌های دینی مردم و شبهه پراکنی آزاد و بدون محدودیت

نشراکاذیب و تشویش اذهان عمومی علیه مقامات ، نهادها و سازمانهای حکومتی

تحریف واقعیت‌های تاریخی و تطهیر دشمنان مردم ایران

تبلیغ و ترویج مصرف مواد مخدر ، مواد روان گردان و سیگار

ترغیب به استفاده از مشروبات الکلی

و...

از این رو باتوجه به اینکه تمام مواردی که در بالا مطرح شد، مصداق عینی در این پایگاه اطلاع رسانی دارد، لازم است مسئولان و متولیان فضای مجازی کشور و نهادهای ناظر، نسبت به برخورد با گردانندگان این سایت در جهت اصلاح روش های غلط اقدام لازم را انجام و تصمیم فوری اخذ کند.

چراکه در غیر این صورت سوال جدی به وجود خواهد آمد که نکند گردانندگان این وبسایت از حمایت های برخی افراد خاص برخوردار هستند که می‌توانند به همین سادگی بسترهای لازم را برای تخریب بنیان خانواده ها مهیا و خیال آسوده ای داشته باشند که هیچ‌کس نسبت به این رفتار مجرمانه برخوردی نخواهد کرد.

ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۷۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی دانشگاه لرستان گفت: مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند.

محمد حیاتی در آیین اختتامیه و تجلیل از منتخبان مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که هشتم اردیبهشت‌ماه به همت جهاددانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با تقدیر از جهاد دانشگاهی به خاطر برگزاری مسابقات ملی سدید، اظهار کرد: شرکت دانشجویان در مسابقات سدید می‌تواند بسترساز یک تجربه شیرین باشد.

وی افزود: دانشجویان با شرکت در این مسابقات می‌توانند خود را با یک‌سری از مقررات وفق دهند و در واقع این تجربه می‌تواند تمرینی برای ایفای نقش‌های بزرگ‌تری باشد که دانشجویان به عنوان آینده‌سازان این مملکت در آینده خواهند داشت.

حیاتی با اشاره به مشارکت ۵۳ دانشجو در مرحله استانی مسابقات ملی سدید در لرستان، اضافه کرد: باید زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در این مسابقات فراهم شود.

وی با تأکید بر لزوم مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان در مسابقات ملی «سدید»‌، گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ ضمن تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان به نوعی تمرینی برای نقش‌های بزرگ‌تر دانشجویان است.

مهدی امید، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان نیز در این مراسم با بیان اینکه ارائه یک مطلب در سه دقیقه تا حدودی دشوار است اما دانشجویان شرکت‌کننده در این مسابقه به خوبی از عهده آن برآمدند و در مجموع ارائه خوبی داشتند، گفت: ارائه دادن مطالب در قالب مسابقاتی مثل سدید یک هنر است و دانشجویان باید برای موفقیت در آن تمرین و ممارست داشته باشند.

وی افزود: برای موفق بودن در این مسابقات لازم است محتوا، ظاهر و فرم مطالب مورد توجه باشد و چارچوب نظری و روش ارائه برای مخاطبان مشخص شود و در ارائه مطلب فراز و فرود و تن صدا مورد توجه باشد.

امید با بیان اینکه سدید به معنای محکم و استوار است و ضرورت دارد شرکت‌کنندگان در مسابقات سدید در ارائه مطالب محکم و استحکام و استواری در صدا را مدنظر داشته باشند، ادامه داد: همچنین لازم است پیکربندی و انسجام و خروج از بحث در زمان تعیین شده و همچنین استفاده از زبان بدن مورد توجه شرکت‌کنندگان باشد تا مطالب ارائه شده تأثیر خود بر مخاطبان را داشته باشد و علاوه بر این ارائه دهنده مطلب ابتدا خودش به فهم درستی از مطالب برسد تا مخاطب نیز پذیرای آن باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • انهدام باند فساد و فحشا «کارگاه رقص لول آپ دنس»
  • پایگاه امداد جاده‌ای اورژانس «حسن قشلاق» بهار کلنگ‌زنی شد
  • باند فساد و فحشا «کارگاه رقص لول آپ دنس» منهدم شد
  • ۵ مصدوم در برخورد دو خودروی سواری در جاده قم به اصفهان
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • یک حقوق‌دان: احتمالا حکم اعدام توماج صالحی لغو شود
  • لزوم پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها در شهر/ محتوای رسانه‌ها باید مورد سنجش قرار گیرد
  • در نشر و انتقال آرمان‌های انقلاب دچار ضعف هستیم
  • مسدود شدن پنج صفحه مجازی با محتوای غیراخلاقی در زرند